За нас

Mydress.bg е онлайн магазин за жени, в който ще намерите различни по стил дрехи и обувки – от удобни и спортни за забързаното ежедневие, през модерени и смели до изчистени и елагантни. При нас няма изобилие от модели и десени, защото предпочитаме да Ви предложим малко, но това, което наистина заслужава вашето внимание и което ще носите с удоволствие. 


Мисията на mydress.bg е да накараме колкото може повече жени в България да се усмихват. Ние предлагаме не само дрехи, а и вниемание, лично отношение към всеки, допълнение от сигурно и лесно пазаруване. Вярваме, че всяка жена обича да се чувства специална и се стремим да Ви помогнем да получите това усещане не само чрез дрехите, които носите, но и като предоставим най-високо ниво на обслужване, което всеки клиент заслужава. 


Всички продукти на нашия онлайн магазин са внимателно подбрани и налични в нашия склад, което ни позволява да ги представим с реални снимки, точно и пълно описание, и не на последно място - да Ви предложим бърза доставка в рамките на 24 часа или на следващия работен ден.