Доставка

Mydress.bg извършва доставки на територията на България с куриерска фирма Еконт.

 

При поръчка имате възможност да избере дали пратката да бъде доставена до офис на Еконт, или до вашия личен, или служебен адрес. За поръчки над 89 лв., цената на доставката е безплатна, без значение коя от двете опции сте избрали. 

 

Цената на доставката до офис на Еконт е фиксирана – 2.90 лв.
За поръчки изпратени до адрес, посочен от клиента, цената на доставката е 6.50 лв. 
Независимо коя опция за доставка сте избрали, всяка пратка се изпраща с право на преглед и тест преди плащане. 

 

Всички поръчки, се доставят в рамките на 2-3 работни дни. Ако някой от артикулите е изчерпан или по някаква причина поръчката, не може да бъде изпълнена в този срок, наш консултант ще се свърже с Вас, на посочения телефон, за да Ви уведоми! Поръчките направени събота и неделя се обработват и изпращат в понеделник/вторник. 

 

За всички национални празници и почивни дни пратките се изпращат и доставят спрямо работното време на куриерска фирма Еконт, като Mydress.bg се ангажира да обяви информацията свързана с това предварително на сайта, чрез новина за работното време по празници. 

 

Разбира се, ако желаете, може да изпратим поръчката Ви чрез друг куриер. Нужно е само да напишете в коментара към поръчката с коя куриерска фирма искате да бъде доставена. Ние ще се съобразим с вашето желание, но имайте предвид, че при доставка до офис на друг куриер, няма да може да се възползвате от фиксираната цена за доставка 2.90 лв., тъй като тя важи само за доставките до офис на Еконт.