Доставка

Mydress.bg извършва доставки на територията на България с куриерска фирма Еконт.

 

При поръчка имате възможност да избере дали пратката да бъде доставена до офис на Еконт, или до вашия личен, или служебен адрес. За поръчки над 89 лв., цената на доставката е безплатна без значение коя от двете опции сте избрали. 

 

Цената на доставката до офис на Еконт е фиксирана – 2.90 лв.
За поръчки изпратени до адрес, посочен от клиента, цената на доставката се изчислява по тарифата на куриерска фирма Еконт и може да бъде различна в зависимост от теглото на пратката и сумата на наложения платеж. 
Независимо коя опция за доставка сте избрали, всяка пратка се изпраща с право на оглед и тест преди плащане. 

 

Всички поръчки направени до 16:30 часа от понеделник до петък, се изпращат още същия ден и ще бъдат доставени на следващия работе ден. Изключение правят някои населени места, в които куриерската фирма няма офис и се посещават само определени дни по график. 
Поръчките направени в петък до 16:30 часа се доставят в събота до обяд. Всички поръчки направени след този час, както и тези от събота и неделя, ще бъдат изпратени в понеделник и доставени във вторник. 

 

За всички национални празници и почивни дни пратките се изпращат и доставят спрямо работното време на куриерска фирма Еконт, като Mydress.bg се ангажира да обяви информацията свързана с това предварително на сайта, чрез новина за работното време по празници. 

 

Разбира се, ако желаете може да изпратим поръчката Ви чрез друг куриер. Нужно е само да напишете в коментара към поръчката с коя куриерска фирма искате да бъде доставена. Ние ще се съобразим с вашето желание, но имайте предвид, че при доставка до офис на друг куриер, няма да може да се възползвате от фиксираната цена за доставка 2.90 лв., тъй като тя важи само за доставките до офис на Еконт.